woensdag 16 maart 2016

We gonna need a bigger Snuffelmat!

Omdat we merken dat Jazz gedurende de dag meer bezigheid nodig heeft, zijn we de hersenwerk spelletjes wat vaker gaan doen. Ook zijn we bezig hier meer variatie in te brengen. Ons assortiment bestaat uit een winkel gekochten honden puzzel van Karlie. Een huis gemaakte yoghurt pot, waar gaatjes inzitten zodat als de honden er mee gaan rollen er snoepjes uitvallen. En voor Bink & Lady hebben we ook nog een Kong Classic.

Nu waren we bekent met het fenomeen snuffelmat. En dit leek ons wel een leuk idee. Vooral het concept dat je hem zelf maakt leek ons erg leuk. Zo gezegd zo gedaan.

Eenmaal ontvangen ging vrouwtje er me aan de slag. (Baasje mocht mee kijken :P) De snuffelmat ging vrij snel in elkaar. Ongeveer 1,5 uur later waren nog maar een paar gaten in de mat open. En toen........ Kwam vrouwjte er achter dat ze te weinig strookjes over had. Ergens was dus een fout in Vrouwjte haar ontwerp. Perfectionistisch zoals we zijn ging natuurlijk de hele mat weer uit elkaar. elke gelegde knoop weer los gehaald.

Een uurtje later.....Klaar! Het resultaat mag er wezen.


Dan was het tijd voor de test. Zou Jazz het leuk vinden?

Sorry voor het taalgebruik maar : Jazz en de snuffelmat is zoals een junky die net zijn nieuwe fix heeft gevonden! Een groot succes dus.

Natuurlijk hebben we nog 2 andere knuffelberen in huis en die mogen ook komen snuffelen.

Uhmm om Roy Schieder (Jaws 1975) te quote " We gonna need a bigger Snuffelmat!!"

2 opmerkingen:

  1. Dit is met recht een "heerlijke" snuffelmat.
    Succes verzekerd en er is ook plaats voor 3.
    Goed bezig!
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes verzekerd,het is heel leuk,vroeger wisten wij dit niettoch waren ze wel slim, hahaha

    BeantwoordenVerwijderen