dinsdag 17 mei 2016

Jazz haar eerste show: DHCN voorjaarsbokaal 2016

Afgelopen weekend was het zover! Tijd voor de DHCN voorjaarsbokaal. Dit is de eerste show die Jazz heeft gelopen. Het was ook de eerste hondenshow die baasje ooit heeft mogen meemaken.

We waren erg benieuwd hoe de keurmeester Jazz zou beoordelen. Natuurlijk vinden wij Jazz de mooiste hond die de aarde ooit heeft bewandeld maar het is altijd spannend om te kijken hoe een keurmeester hier naar kijkt.

Het was al snel besloten dat vrouwtje met Jazz zou gaan lopen. De zenuwen die baasje heeft zijn niet zo handig in de ring :P.

Het aller leukste feit van deze dag was natuurlijk dat het gehele F-nest weer bij elkaar zou komen. 1 voor 1 druppelde de zusjes binnen. En natuurlijk zoals een kerel zich betaamd kwam broertje lief wat later :P.

Wat een pracht plaatje is het toch. Het hele nest weer bij elkaar!


Al snel was het tijd om de show te gaan lopen. De pups mochten als eerste omdat een show nog al een indruk maakt en zo de dag voor hun niet te lang wordt.

Jazz deed het super. Ging netjes staan en liet zich goed bekijken en betasten. De tandjes laten zien was niet zoon succes maar ja, het wisselen is ook erg vervelend voor haar en dan is het niet zo fijn als ze er ook nog gaan aanzitten.


Het resultaat mag er zijn. Jazz heeft de 4de plaats mogen bemachtigen met een mooie 9 als punt. Zeer Belovend. Een betere score is in de pup klasse niet haalbaar. We zijn natuurlijk super trots! Maar nog trotser zijn we op het keur rapport.



Alle pups van het f-nest hebben een mooi rapport gekregen. We zijn super trots op iedereen!

Natuurlijk is er van de dag ook een foto album! Punt van aandacht voor baasje! Controleer je instellingen voor je foto's gaat maken :P. "STOM"
Album



Verder is er ook nog de officele pagina vanuit de DHCN. Ook hier zijn foto's en verslagen te vinden
DHCN show pagina

1 opmerking:

  1. Super gedaan op de show en een prachtig resultaat een 9 en veel belovend, hoger kun je niet krijgen. Trots!
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen