zondag 29 mei 2016

Meneer had jij geen blog???

Ja ik had inderdaad een blog :P. Excuses voor deze verlate update. Mede door dat het hoog seizoen weer is begonnen op het werk van baasje wil de blog er even door schieten. Vandaar dat er nu ook niet meer wekelijks een blog zal komen. De portretjes en gewichten zullen wel worden bij gehouden (niet op de dag af wekelijks).

Afgelopen weken is de school voor Jazz ook weer begonnen. De dogs basic cursus is van start gegaan en wordt ditmaal gevolgd samen met baasje!

Tijdens de eerste les werd er kort wat oefeningen van de puppy cursus herhaald. Deze werden al snel verheven tot een hoger niveau. Bij de aandachtsoefening moet Jazz nu echt naar de ogen van baasje kijken ipv ergens omhoog :P. Ook wordt de clicker waar kan al achter wegen gelaten. Als Jazz de oefening begrijpt en goed uitvoert wordt er ook nog maar sporadisch beloond. Een knuffel of een "Goed Zo!!" is vaak ook al voldoende. Kort om we zijn erg goed op weg!

22 Weken oud: 24,2 Kg
"VROUWTJE!!!!!! ik wil met de auto weg!!"


23 Weken oud: 24,7 Kg
Wegens slecht weer laat de portret foto even of zich wachten.

1 opmerking:

  1. We blijven het blog met plezier volgen! Leuk dat baasje nu de cursus gaat doen. Kan vrouwtje de foto's maken. Succes samen!
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen