woensdag 26 oktober 2016

Naar de verjaardag van Oma Diva

Afgelopen weekend werd Oma Diva 9 jaar. Rede voor een feestje! Om dit te vieren is Jazz samen met Vrouwjte en Baasje afgereisd naar de Roestelberg om een mooie wandeling te maken met Oma Diva en Moeders Amie.

Jazz is flink aan het puberen en Moeders Amie had een beetje last van hormomen.... Zoals je kunt raden was het niet gelijk een feestje :P. Maar al snel was de rangorde weer gefatsoeneerd en wist Jazz wat ze wel niet mocht doen. Prachtig om te zien hoe de natuur dit zelf oplost. Gedurende de wandeling mocht Jazz niet te dicht bij Ellen komen maar op ten duur konden Jazz en Amie wel bij elkaar in de buurt zonder problemen.


Moeder Amie samen met dochter Jazz aan het pootje baden.

De wandeling was erg gezellig en er is genoeg rond gesnuffeld door het trio Des Quatre Montanges.

de voorliefde voor de safestick heeft Jazz niet van vreemde.

De wandeling werd afgesloten met een hapje en drankje bij de Roestelberg. Jazz had haar beste poot voorgezet op het terras. Ze heeft zich uitstekend gedragen.


Alle foto's zijn met dank aan Peter van de Wiel.
Voor het complete album klik HIER



1 opmerking:

  1. Wij hebben het ook als heel gezellig ervaren dat jullie de verjaardag van oma Diva kwamen vieren. De lekkernijen zijn dankbaar opgepeuzeld door de dames.
    Amie laat altijd even weten wat ze van de andere hond verwacht. Snapt de ander dat dan is er verder geen probleem meer en is het ontspannen wandelen.
    Jazz heeft zich voorbeeldig gedragen op het terras. Ze is een supersnelle schoonheid.
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen