zaterdag 9 april 2016

16 Weken: Waar Duitsers goed in zijn.

Jazz is vandaag 4 maanden oud..........4 Maanden!!! joh  ik was net gewend om te zeggen dat ze 3 maanden 3,5 maand oud is.

Het weer wordt langzaam beter en beter, dit betekend dat Jazz steeds meer in de tuin te vinden is. Jazz gaat altijd volop ontdekken in de tuin, spullen die we niet eens wisten dat we nog hadden worden gevonden. De collectie gevonden spullen wordt steeds groter.

Op een bepaald moment dacht Jazz "jezus wat hebben die veel onkruid in de tuin, daar kan ik wel mee helpen". Zo gedacht nog sneller gedaan. Jazz gaat "schoffelen". Baasje zit fijn op de bank vacatures te bekijken en kijkt even naar de lucht....."regent het nu zand???"


Nou Jazz wat een super initiatief......alleen iets te enthousiast in je uitvoering. Jazz is het zelfde als baasje.......kan slecht tegen feedback :P.



Jazz vind het heerlijk om door het bos te lopen. Elke dag wordt er in ieder geval 1x door het bos gelopen als het even kan.


Het "hier komen" op het einde van de wandeling wil nog niet heel vlot gaan. Jazz heeft door dat zodra ze de auto van baasje of vrouwtje ziet de wandeling klaar is. Ze probeert dan zover mogelijk bij je uit de buurt te blijven. Dit is natuurlijk niet fijn voor ons en gevaarlijk voor Jazz. We blijven daarom ook steen vast oefenen met het "hier komen"

Met mooi weer wordt het uitje naar het bos helemaal een feest. Vrouwtje heeft namelijk een auto waar het dak van open kan. En dat vind Jazz helemaal geweldig.


We zijn weer een week verder, dat betekend natuurlijk ook dat er weer een nieuwe weging is geweest en een mooie nieuwe portret foto.

16 Weken oud: 16,9 Kg





OOoooohhhhh die was een beetje te dichtbij.



Hier de goede portret foto:

3 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar! En wat heeft Fauve een prachtige zus😍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schatje is het nog steeds ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super dat jij zo goed kan helpen in de tuin. Wie weet vind je nog wel een grote schat.
    Lekker wandelen, ritjes met de auto, jij hoeft je niet te vervelen.
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen