zaterdag 23 april 2016

18 Weken oud: Op naar het A-diploma

Vandaag is Jazz 18 weken oud.

Deze week hebben we de eerste echte stappen genomen om Jazz te leren zwemmen. We zijn naar een plas die gelegen is aan de maas gegaan om te gaan oefenen. Het fijne aan deze plek is dat die vrij afgelegen ligt en dat je daardoor niet snel andere mensen tegen zal komen.

Hier hebben we Jazz langzaam het water in gelokt. Nu is water niet meer onbekend voor haar maar wel als ze alleen is en als ze verder moet dat haar voorpoten :P. Dit ging allemaal super en Jazz durft nu al met haar achter poten in het water en ook al zover dat het water haar buik aanraakt. De eerste stappen naar een olympisch zwemmer zijn gezet!



Verder zijn we ook elke week bezig om een mooie portret foto te maken. Achter de schermen gaat hier toch wel wat frustratie in zitten :P. Mevrouw wil niet altijd mooi netjes gaan zitten.


Maar met de puppy cursus hebben we een mooie oefening hier voor geleerd. Snoepje vangen! Baasje of Vrouwtje gooit een snoepje en Jazz moet deze vangen. De eerste 2 weken snapte Jazz hier helemaal niks van :P. Dit is vrij normaal voor haar leeftijd. Maar sinds een dag of 2 heeft ze het door "ik moet mijn mond open doen!". Als baasje nu klaar zit met de camera en vrouwtje gooit een snoepje heb je zomaar kans dat er ineens een mooie foto tussen zit!


Met enige moeite dan hier de portret foto!

18 Weken oud: 19,5 Kg



2 opmerkingen:

  1. Geweldig hoor op naar haar A-diploma,leuk hoor zo in het water,en dat snoepje vangen ga ik ook eens proberen,Fayot gaat wel zitten,maar dit is een snelle reactie op het vangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer lekker bezig geweest deze week met al dat water. Vrouwtje heeft denk ik waterschoenen.
    Voordat Amie ging zwemmen heb ik brokjes in het water gegooid. Steeds een heel klein stukje verder tot de voetjes van de bodem af waren en ze ontdekte dat ze kon zwemmen. Dat ene moment en dan ben je erdoor heen. Maar Jazz is nog heel jong.
    Brokjes vangen gaat haar goed af.
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen