zondag 17 april 2016

17 Weken........+1 dag: Jazz wat een hondenleven toch.

Jazz is alweer 17 weken oud.......ja 17 weken en 1 dag :P.

Jazz heeft er weer een week aan ontwikkeling opzitten en afgelopen week was voor ons toch wel een hele fijne ontwikkeling. Jazz is namelijk een STUK rustiger geworden. Het consequent zijn en zelf rustig blijven is nu echt zijn vruchten af aan het werpen.

Jazz is natuurlijk nog steeds een puppy en heeft ook nog steeds haar drukke momenten maar over het algemeen is ze een stuk rustiger, ze neemt vaker zelf rust door in haar bench of onder de trap te gaan liggen.

Jazz heeft de plassen water in het bos nu dan ook echt ontdekt! Op een dag liep baasje met Jazz door het bos en Jazz liep even wat naar achter. Ineens hoort baasje water vallen alsof het stormt. Jazz.....een ECHTE Des Quatre Montanges!

Nu Jazz de plassen heeft ontdekt moeten deze natuurlijk bij elke wandeling ELKE plas gecontroleerd worden. Waterpeil, Ph-waarden enz. Allemaal heel belangrijk om als echte water rat in de gaten te houden.



De achter bank van de auto van baasje is ook onder handen genomen. Nu kan Jazz zich helemaal gaan uitleven in het bos. (kon ze natuurlijk al maar nu kan baasje het ook met een gerust hart aanschouwen :P)


Natuurlijk is Jazz vandaag ook weer gewogen en hebben we een mooie portret foto:

17 Weken oud 18,5 Kg:


Het gewicht van Jazz wordt door baasje natuurlijk goed in de gaten gehouden. Achter de schermen is er een heel logboek met het gewicht van Jazz van week tot week en wanneer Jazz een enting of ontworming/ teken middel heeft gehad. Waarom vraagt u.........daarom :P baasje vind dat leuk :P.


3 opmerkingen:

  1. Ze zit ervoer mooi bij hoor.Lief zusje van Fayot.Wat het rustiger worden dat hebben wij hier ook Ellen en Peter waren afgelopen donderdag 14-04 bij ons en Ellen vond dat Fayot de rust van zijn moeder Amie had.Wij zijn blij toe ,onze wonden beginnen nu een beetje te genezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zit ervoer mooi bij hoor.Lief zusje van Fayot.Wat het rustiger worden dat hebben wij hier ook Ellen en Peter waren afgelopen donderdag 14-04 bij ons en Ellen vond dat Fayot de rust van zijn moeder Amie had.Wij zijn blij toe ,onze wonden beginnen nu een beetje te genezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elke plas moet onderzocht worden. Dat doet haar mamsie ook. Amie doet de controle en Diva gaat er lekker in liggen even op de ene zij, en dan de andere zij en de kop nog even er doorheen. Dus Jazz heeft het echt niet van een vreemde.
    Geweldig dat de auto een groene bescherming heeft gekregen!
    De portretfoto is ook weer super!
    Dank voor alles en dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen