zondag 10 juli 2016

Jazz haar eerste DHCN wandeling

Gister was het zover! Onze eerste DHCN wandeling.
Tas ingepakt, traktatie zakjes gevuld, tuigje aan, klaar voor vertrek.

Op naar Kaatsheuvel om te gaan wandelen in de Loonse en Drunense duinen. Eenmaal aangekomen was broertje Fayot al aanwezig. Nog voor de auto geparkeerd was, kwam zusje Fauve ook al aan. De ene na de andere auto stopte en een prachtige ODH stapte uit. Het precieze aantal weet ik niet maar er waren er al snel een 30 honden aanwezig. Waaronder natuurlijk moeder Amie en oma Diva en natuurlijk ook tante/ zusje Eclair. Ook papa Eros was van de partij.

Wat erg leuk was om te zien is dat ondanks dat de pups Eros nooit gezien hadden er toch een vorm van herkenning was. Er werd voorzichtig gesnuffeld "EI jij ruikt bekend!". Op het einde van de wandeling werd er natuurlijk van het moment gebruik gemaakt. Allemaal op de foto met pappa!


(van links naar rechts: Eclair (Diva x Eros), Fauve, Flair, Eros, Fayot, Jazz)

De wandeling werd gestart met een heerlijke plons in het water. Wat een spektakel om te mogen aanschouwen al die herders die als een dolle in het water rennen! Onze Jazz liep er doorheen alsof ze niks anders gewent was.



De wandeling kon nu echt beginnen. Wat een prachtig gebied is het toch. Wij als Limburgers zijn best trots op onze natuur maar deze honden hemel missen wij toch echt in ons vlaai etende contreien.


De wandeling was een groot succes!

De wandeling werd afgesloten met een heerlijke verfrissing op een terrasje. Natuurlijk kon een heerlijk bitter garnituurtje niet achterwegen blijven :P.  Ook al was de camera al weer weg gestopt toch nog een plaatje kunnen mee pakken.

(Rinke, Diva x Boy)

Al snel werd besloten om samen wat te gaan eten. Helaas kon Fauve niet mee vanwege eerdere afspraken. In Waalwijk werd er heerlijk getafeld :P. De hondjes lagen fijn langs tafel een tukkie te doen.


Na de buikjes weer rond gegeten te hebben was het dan toch echt tijd om weer richting huis te gaan. Er werd nog even gewandeld in het aanliggende losloop park en toen werd alles weer ingeladen en afscheid genomen.

Nog geen minuut onderweg en:


Heerlijk na dromenland!

Het was een geweldige dag onze dank is zeer groot aan Ellen van Vierbergen voor het organiseren van deze dag. Moeten we snel weer doen, is dan ook zeker het oordeel!!

Een foto album van deze dag: Linkje!

Jazz is vandaag ook weer gewogen: 29,9 Kg
De portret foto van deze week laat even op zich wachten............Joop ik hoop dat ze er mooi opstaat :P hint hint hint.........







5 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk stukje Peter en Rhona. T was idd weer bijzonder gezellig en hoop dat we snel weer een keer afspreken! Groetjes Carina en de honden bende 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuk stukje Peter en Rhona. T was idd weer bijzonder gezellig en hoop dat we snel weer een keer afspreken! Groetjes Carina en de honden bende 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk stukje Peter en Rhona. T was idd weer bijzonder gezellig en hoop dat we snel weer een keer afspreken! Groetjes Carina en de honden bende 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat jullie het ook zo leuk hebben gevonden. We gaan "snel" weer samen wandelen, hoop ik.
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen