zaterdag 13 februari 2016

De 2de dag

De 2de dag begon zoals voortaan elke dag zal beginnen. Met een wandeling natuurlijk :P. Brrrr wat is het nog koud s'morgens deze tijd van het jaar.


Na de wandeling is het natuurlijk tijd voor de eerste maaltijd en deze gaat er goed in!


Het is deze dag wel te merken dat Jazz erg vermoeid is. En dat is ook niet gek na een dag als gister en een niet optimale nachtrust. Maar desondanks worden er vandaag wel wat dingen ondernomen. Zo zijn we even met de auto naar de dierenwinkel gereden om Jazz daar even kort te laten kennismaken met een goede kennis van ons. En daar wordt natuurlijk een door Jazz gekozen traktatie gekocht.

Verder zijn we vandaag ook voor het eerst in het bos geweest! Dit ging super al die bladeren die zo fijn kraken als je er overheen loopt, Jazz was in de hemel!


En daar kwamen toen ineens 2 herders om de hoek (Duitse herder en een uit de kluiten gewassen Mechelse??? die weet ik niet zeker). Toch een beetje beginnend baasje paniek, want de herders hadden Jazz natuurlijk gelijk in de gaten. Maar vrouwtje keek het eerst rustig aan. De herders liep langs en Jazz dacht HEY naar die wil ik toe!!! Erg leuk om dit te zien en natuurlijk super trots op onze meid. Helaas waren de herders niet zo geïnteresseerd en liepen zonder te stoppen verder. Dat vond Jazz natuurlijk niet zo aardig dus er werd wat geblaf om dit te laten blijken. (Helaas geen foto's of video van het moment, het gebeurde iets te snel)

Natuurlijk hebben we van vanmiddag een mooi album gemaakt. Album





Geen opmerkingen:

Een reactie posten