zaterdag 27 februari 2016

Kann ich ihn streicheln?? Jazz: Superstar!!

Vandaag is Jazz 10 weken oud. En het is als of Jazz het wist " vandaag gaat dat oortje ook staan".


Jazz is al flink aan het opgroeien. Ze luistert al goed.......... Nou ja als het haar gelegen komt :P.
Een aantal puppy streken is ook al aan het afleren. Het bijten in meubels is al bijna niet meer aanwezig en ook met spelen pakt ze je meer vast dan dat ze bijt. Voor onze vingers een erg fijne vooruitgang.

Omdat het vandaag mooi weer is zijn we met Jazz er op uit getrokken. Omdat wij Jazz overal mee na toe willen/ kunnen nemen is het natuurlijk belangrijk dat Jazz met veel situaties weet om te gaan. Om deze reden hebben we Jazz vandaag laten kennis maken met veel mensen die allemaal veel tassen dragen. Aaahhh een winkelstraat zou je zeggen......Nou doe dat maar maal 10. Wij wonen in de buurt van op een na grootste toeristische attractie van Nederland, het McArthur Glenn Outlet Centrum. Weer of geen weer hier is het druk. Heel druk. We zijn met Jazz op de hand naar binnen gelopen en hebben ons een bankje uit gezocht. Hier hebben we Jazz voor ons neergezet en langzaam laten kennis maken met drukte en mensen die kriskras door elkaar lopen.


Het duurde al niet lang voor dat er ons een vraag werd gesteld "Kann ich ihn streicheln?" .......Uhm "Bitte??" Ja het duits van het baasje moest even afgestoft worden. Maar 1 seconde later viel het kwartje. "Aaah of je mag aaien? Nou zullen we het proberen?" En zo is Jazz The Superstar geboren. De aandacht was natuurlijk wel spannend in het begin maar op een gegeven moment vond Jazz het niet verkeerd.


Jazz heeft het super gedaan in de grote stad! We zijn erg trots op onze grote meid!

Natuurlijk hebben we ook een klein Album

1 opmerking:

  1. Wat een leuke bezigheid, mooie socialisatie. En alles zo te zien op een tempo wat Jazz goed aankan, super!
    Leuk weer een portret bij 10 weken!
    Dikke knuffel X

    BeantwoordenVerwijderen