dinsdag 9 februari 2016

Het 6de knuffel bezoek en socialisatie

Gister zijn we voor het laatst wezen knuffelen met de pups. Het was weer erg gezellig en leuk om met alle pups weer bezig te zijn. We hebben ook geholpen met de socialisatie van de pups. In paren van 2 zijn de pups gaan kennis maken met geitjes, paarden koeien en hertjes. Dit was voor de pups natuurlijk erg indrukwekkend om te zien en te ruiken. De ene pup vond het wat spannender dan de andere.  Album

Het moment van onze pup ophalen komt nu dichtbij aankomende vrijdag ochtend is het zover. Dit is natuurlijk een prachtig moment, maar ook kijk je er een beetje met tegen zin naar toe. Het is het begin van de pup zijn leven bij ons, maar ook een tijdelijk afscheid van de moeder en broer en zussen en de lieve fokkers.


1 opmerking:

  1. Jullie hebben ook mooie foto's gemaakt!
    Ja, het ophalen van de pups is nu wat dubbel. Het is ook het afscheid van de andere pups. Jullie zijn de enigen die afscheid kunnen nemen van de hele bups omdat jullie de eersten zijn met het ophalen.
    Deze FF (Forever Friends) pupjes blijven elkaar vast regelmatig zien. Wij komen op bezoek en we gaan ook nog wandelen met papa Eros.
    Dankjewel voor je lieve woorden aan ons adres!

    BeantwoordenVerwijderen